01_advies-en-verkoop
advies & verkoop

Jarenlange ervaring op het gebied van audiotechniek en videotechniek maakt het mogelijk om een advies te geven wat past bij uw behoefte. Onze accountmanagers maken graag een advies op maat.

02_engineering
engineering

Uw wensen en uitgangspunten vormen de basis voor de vertaalslag naar een technisch passende oplossing. NEN2575-2 is de standaard.

03_assemblage-en-installatie
assemblage & installatie

Na assemblage van systemen in eigen werkplaats worden deze door vakkundige technici op locatie in bedrijf gesteld. Assemblage en installatie door Halin.

04_service-en-onderhoud
service & onderhoud

Voor alle Halin en g+m  installaties hebben wij  een servicedienst 24/7 gereed staan om storingen ter plaatse op te lossen. Tevens verzorgen wij periodiek, preventief, correctief of all-in onderhoud volgens de huidige normen. Wij hanteren de NEN2575-2 tijdens ons onderhoud.  Ook voor advies en uitbereidingen kunnen we u ontlasten.

Gesproken woord ontruimingsysteem nodig? bel of mail

040 7600260  info@halin-ct.nl

 

Halin Communication Technology in Best, ontwerpt en realiseert gebruiksvriendelijke en duurzame oplossingen op het gebied van ringleidingsystemen, ontruimingsalarmsystemen, geluidsinstallaties voor omroep en/of achtergrondmuziek, intercomtoepassingen en camerasystemen. Ook voor lestijden signalering kunt u bij ons terecht. De folder "de juiste tijd" is beschikbaar. Vraag hem aan via info@halin-ct.nl. Ook voor een goed advies over NEN2575-2 bent u bij ons aan het juiste adres.

Klik hier voor meer informatie over Halin